Žirafa na profilnim fotografijama Facebooka: Znate li odgovor na zagonetku?

zirafa

Sigurni smo da netko i od vaših prijatelja na facebook profilu umjesto svoje fotografije ima fotografiju simpatične žirafe koju neki smatraju zanimljivom, a neki dosadnom i nepotrebnom.

U pitanju je zagonetka koja kruži Facebookom na koju, ako korisnik ne odgovori točno, po pravilu treba postaviti fotografiju žirafe. Jeste li vi riješili zagonetku:

Morala/morao sam staviti sliku žirafe kao profilnu sliku. Probala sam riješiti zagonetku i odgovorila krivo. Pokušajte. Pogriješite li morate staviti sliku žirafe kao profilnu sliku i zadržati je 3 dana. Odgovore mi pošaljite isključivo u privatnoj poruci, ne pišite ih u komentare!

Zagonetka je:

U 3 ujutro netko vam zvoni na vrata, to su vaši roditelji koji su došli na doručak. Imate džem od jagode, med, sok, kruh i sir. Što ćete prvo otvoriti?

Zapamtite, odgovarajte isključivo u privatnoj poruci! Odgovorite li točno, napisat ću vaše ime u komentaru, u protivnom mijenjate svoju sliku!

Provjeri ovo!

AKADEMSKI SKANDAL Profesor iz Čitluka tužit će ministricu obrazovanja RH

Kako sada stvari stoje čitlučki profesor Ivo Pejdo tužit će Blaženku Divjak, odnosno Ministarstvo znanosti i obrazovanja …