Zašto siromašni studenti nemaju pravo na dom?

Vlada_RH_1280x1024

Na facebook zidu Vlade Republike Hrvatske svakodnevno nalazimo izljeve frustracija građana naše države. jedan takav dogodio se i jučer kada je Ana I. iznijela svoje nezadovoljstvo:

Zanima me zašto siromašni studenti nemaju pravo na dom? Zašto dom dobivaju oni koji su bogatiji i koji ga onda prodaju siromašnima, a siromašni nemaju izbora jer je još uvik to jeftinije od stana, iako bi mi siromašni studenti trebali po socijalnom statusu imati pravo na studentski dom?

Zašto je većina ljudi u domu ilegalno? Zašto ti bogataši s novcima od prodaje putuju do Engleske, kupe iShit, odu u Roka na jednu večer i spičkaju 4000-5000 kn u jednoj večeri? Mislite da izmišljam,sve sam to vidla i doživila, a siromašni moraju raditi da bi studirali,platili smještaj na koji bi trebali imati izravno pravo da si olakšaju već tešku financijsku situaciju i onda naravno produže fax jer je nemoguće raditi i studirati?

Zašto ste svi vi tako jebeno glupi, zašto SCom upravlja ped*****a koja je sve pokrala i onda mi siromašni opet to moramo plaćati?

ZAŠTO ZAŠTO ZAŠTO ZAŠTO JA MORAM ČUPATI KOSU NA GLAVI OD MUKE JER NE ZNAM KAKO ĆU STUDIRATI?

Provjeri ovo!

AKADEMSKI SKANDAL Profesor iz Čitluka tužit će ministricu obrazovanja RH

Kako sada stvari stoje čitlučki profesor Ivo Pejdo tužit će Blaženku Divjak, odnosno Ministarstvo znanosti i obrazovanja …