Youtube rulz!

U zadnje vrijeme ste vjerojatno mnogo puta pregledali omiljene vam klipove i glazbene spotove s interneta, a poglavito s youtube-a. Koliko vam se puta samo dogodilo da ste htjeli na miru ujutro cuti pjesmu po želji koju nemate na racunalu, a ona nikako da se ucita na youtube-u ili npr. scenarij da imate ekipu u sobi prije izlaska, ali ne i glazbu za njih?


A da ne spominjem situacije kada s društvom gledate smiješne sadržaje pa uvijek netko ima nešto za pokazati, ali ukupno ne pogledate ni par stvari već se razilazite jer su se sadržaji predugo ucitavali. Sada je tomu svemu kraj. Da, da! Imamo youtube koji odlicno ucitava, yeehaaw! Uveli su se novi, bolji i brži CARNET-ovi switchevi. Ovaj puta nestanak interneta bio je u razumnim granicama za razliku od prethodnoga puta (kada je nestanak trajao 10 sati). Iako nije trajao predviđenih od 10 do najduže 12 sati, internet se u vecini paviljona pojavio oko 14:00 sati. Međutim, s tim se ne bi mogli složiti stanari prvoga paviljona kojima je bio iskljucen nešto duže vremena. Naravno da to sad sve nije niti bitno jer je sad sve u redu i svima nam je dobro. Ali uvijek treba malo razmisliti i o drugoj strani price. Sve ima svoje pozitivne i negativne strane pa tako i ovo. Među studentima se pojavljuju pitanja i sumnje u dugotrajnost ovoga internetskog ‘raja’ koji uživamo, a također se povećao broj stanara koji se ne skidaju s neta i propuštaju ovako predivno vrijeme zatvoreni u sobe. O tome koliko ćemo dugo uživati u ovome samo će vrijeme pokazati, ali koliko god dugo da trajalo, u svemu treba uživati u umjerenim kolicinama.


Valjda ćemo ovu sliku gledati što manje u budućnosti 🙂

Provjeri ovo!

AKADEMSKI SKANDAL Profesor iz Čitluka tužit će ministricu obrazovanja RH

Kako sada stvari stoje čitlučki profesor Ivo Pejdo tužit će Blaženku Divjak, odnosno Ministarstvo znanosti i obrazovanja …