Velika završnica App Start Contesta

App Start Contest

App Start Contest, studentsko natjecanje u izradi mobilnih i Web aplikacija u kojem je sudjelovalo 76 timova s 30 različitih fakulteta se polako bliži kraju s Velikom završnicom i prezentacijom najboljih radova. Nakon polufinala koje će se održati 24.05. bit će odabrano do 12 najboljih projekata koji će dobiti priliku prezentirati na Velikoj završnici 27.05. u 12h na FER-u u D2 dvorani pred brojnom publikom.

Finalistima je zadatak kroz kratke i dinamične 3-minutne prezentacije uvjeriti Stručni žiri i publiku da su upravo oni razvijali najbolji projekt tijekom cijele godine. Nakon prezentacija žiri će odlučiti o pobjednicima ovogodišnjeg App Start Contesta, a i sama publika će imati priliku glasati za najdraži rad. Nagrade će biti dodijeljene i za najbolja rješenja partnerskih tema koje su zadali Zagrebačka banka, Styria Hrvatska te Podravka.

Organizator natjecanja je studentska udruga eSTUDENT koja je osim natjecanja u sklopu App Start Contesta tijekom godine organizirala 16 edukativnih predavanja koja su studentima približila poslovne, tehničke i dizajnerske aspekte razvoja mobilnih aplikacija. Kako bi i natjecatelji izvan Zagreba mogli pratiti predavanja, materijali i snimke predavanja su dostupni online.

Na svečanoj ceremoniji završnice okupit će se predstavnici industrije i akademske zajednice tako da je ovo jedinstvena prilika studentima da kroz prezentaciju nađu potencijalne suradnike te se svojim projektima predstave na tržištu. Sam App Start Contest je pripremio i posebnu nagradu koju će na jesen dodijeliti timu koji nastavi razvijati vlastiti projekt te nađe put na zahtjevnom tržištu mobilnih i Web aplikacija.

Provjeri ovo!

AKADEMSKI SKANDAL Profesor iz Čitluka tužit će ministricu obrazovanja RH

Kako sada stvari stoje čitlučki profesor Ivo Pejdo tužit će Blaženku Divjak, odnosno Ministarstvo znanosti i obrazovanja …