Vaterpolo na Savi: HAVK Mladost i esava.info uspostavili suradnju

esavamladost

Sova i Žabac su se udružili! Čast nam je i zadovoljstvo objaviti da je portal esava.info uspostavio suradnju s HAVK Mladost, jednim od vodećih vaterpolo klubova u Hrvatskoj i pravom institucijom ovog sporta.

Neposredna blizina bazena na Mladosti te Studentskog doma Stjepan Radić predstavljaju odličnu priliku za studente sa Save da uživaju u najboljim vaterpolo utakmicama, kako na europskoj, tako i na regionalnoj razini.

Proteklih dana su Mladostaši osigurali ulazak u finale LEN Euro kupa, dok u Jadranskoj Triglav ligi drže treće mjesto s dva boda zaostatka za dubrovačkim Jugom.

Upravo nas ovaj vikend očekuje tradicionalni derbi između Mladosti i Juga, točnije u subotu od 18:00 na bazenu Mladost. Tim povodom vas nagrađujemo s 3×2 ulaznice za ovaj vaterpolo spektakl i dvoboj hrvatskih velikana.

Od vas tražimo odgovor na tri pitanja:
1. Kako se zove prvi vratar Mladosti i trenutno najbolji na svijetu?
2. Koga je Mladost pobijedila u polufinalu LEN kupa?
3. Koji igrač Mladosti je do sada postigao 44 gola u Jadranskoj ligi te je time najbolji strijelac momčadi?

Vaše odgovore šaljite na kontakt@esava.info s imenom i prezimenom, a prva tri točna nagradit ćemo s po dvije karte! Sretno!

Provjeri ovo!

AKADEMSKI SKANDAL Profesor iz Čitluka tužit će ministricu obrazovanja RH

Kako sada stvari stoje čitlučki profesor Ivo Pejdo tužit će Blaženku Divjak, odnosno Ministarstvo znanosti i obrazovanja …