Ususret Sajmu stipendija

Sajam stipendija i prateće obrazovne ponude je jedinstven i nezaobilazan događaj od nacionalnog znacaja na kojemu se sedmu godinu za redom predstavljaju stipendije, studijski programi i šira obrazovna ponuda dostupna hrvatskim građanima za visoko obrazovanje u Hrvatskoj i inozemstvu.

Na sajmu se tradicionalno izlažu institucije koje nude stipendije i razne oblike financijske potpore za studij u Hrvatskoj i inozemstvu, a ove godine će na njemu sudjelovati i institucije koje će predstaviti svoje studijske i obrazovne programe, usluge prijevoda prijavne dokumentacije i tecajeve stranih jezika.

Sajam je namijenjen svima zainteresiranima za stipendije i druge oblike financijske potpore, a posebno srednjoškolcima koji se pripremaju za studij, studentima svih razina studija te mladim profesionalcima zainteresiranim za ostvarivanje obrazovnih ciljeva u Hrvatskoj i inozemstvu.

Među najznacajnijim novinama na ovogodišnjem Sajmu je predstavljanje zemlje partner – Ujedinjena Kraljevina Velike Britanije i Sjeverne Irske. Na Sajmu će izlagati britanske institucije koje će posjetiteljima predstaviti ponude za studij i stipendiranje, kao i usluge za ucenje jezika u ovoj zemlji.

Detaljnije informacije na www.stipendije.info

Srijeda, 19. listopada 2011. godine, 10:00 – 18:00 u Nacionalnoj i sveucilišnoj knjižnici u Zagrebu

Ulaz na Sajam je besplatan.

Provjeri ovo!

AKADEMSKI SKANDAL Profesor iz Čitluka tužit će ministricu obrazovanja RH

Kako sada stvari stoje čitlučki profesor Ivo Pejdo tužit će Blaženku Divjak, odnosno Ministarstvo znanosti i obrazovanja …