U petak, 8. travnja održat će se ”Otvoreni sat”

menza2Nastavlja se sve bolja suradnja između Studentskog odbora te Uprave restorana S.D. Stjepan Radić , na celu s gospođom Jasnom Tomašić. Nakon sve ucestalijih razgovora s ciljem poboljšanja komunikacije studenata i Uprave prehrane, od narednog petka u realizaciju kreće novi projekt pod nazivom ”Otvoreni sat”. O cemu se radi?

Mnogi studenti smatraju kako sanducići koji se nalaze u menzama i cija je svrha prenošenje kritika i prijedloga studenata Upravi prehrane uopće ne bivaju provjeravani i da se zanemaruje sadržaj koji se u njih ubacuje. Radi što bolje upućenosti studenata i stanara doma u rad Uprave, od narednog petka pa nadalje u prostorijama jedne od menza koja bude taj dan radila, studentima će u menzi na pitanja odgovarati upraviteljica prehrane ili netko od njezinih zamjenika. Tocnije, prije blagajne bit će postavljen stol za kojim će sjediti predstavnik Uprave prehrane i gdje će studenti izravno moći razgovarati o problemima, kritikama i prijedlozima za što bolji rad menzi. Cilj ovog projekta jest približiti stanarima rad Uprave restorana i upoznati ih s trenutnim stanjem u restoranima S.D. Stjepan Radić. Pozivamo sve stanare da iznesu konstruktivne kritike, pohvale ili prijedloge na lijep i dostojanstven nacin i da se odazovu na ovaj hvale vrijedan projekt. Putem esava.info portala bit ćete obaviješteni o terminima kada će se održavati ”Otvoreni sat”. U petak, 8. travnja 2011. godine, od 14:00 do 15:00 za razgovore sa studentima bit će zadužena gospođa Jasna Tomašić, upraviteljica restorana. U kojoj menzi će se održati ”Otvoreni sat”, bit će objavljeno na dan održavanja kada ćemo saznati koja će menza biti zatvorena zbog redovnog cišćenja.

Provjeri ovo!

AKADEMSKI SKANDAL Profesor iz Čitluka tužit će ministricu obrazovanja RH

Kako sada stvari stoje čitlučki profesor Ivo Pejdo tužit će Blaženku Divjak, odnosno Ministarstvo znanosti i obrazovanja …