TVZ Mc2 – Natjecanje studenata TVZ-a za razvoj na mobilnim platformama

BeFunky_TVZ Mc2 2015 Polaznici Android radionice - foto M.jpg

Već 223 prijavljena studenta i 14 partnera natjecanja uz još 17 podržavatelja, sigurna su garancija da će i ovogodišnje najmasovnije hrvatsko studentsko natjecanje biti uspješno barem kao i dva prethodna.

Voditelj Centra za karijerno IT savjetovanje i mentor natjecanja Vjeran Bušelić pojašnjava: ”Zbog velikog interesa IT tvrtki za što tješnjom suradnjom s natjecateljima, osim tvrtki koje nas podržavaju, uveli smo i aktivan status partnera natjecanja, za tvrtke koje će održati studentima interesantna predavanja, pratiti ih tijekom izrade aplikacija i u zadnja dva tjedna aktivno pomagati da rezultat bude što primjereniji realnoj situaciji. Kako će reagirati studenti i same tvrtke, tek ćemo otkriti radom, ali ovo je konkretna provedba ideje koje smo iznjedrili kroz CISEX, udrugu nezavisnih proizvođača softvera koje smo i sami aktivna članica“.

Konkretni detalji o kalendaru i aktivnostima natjecanja, te svim nužnim propozicijama biti će objavljeni na samom otvaranju u četvrtak 22. siječnja 2015 u 18:30 sati u Velikoj dvorani TVZ-a, Konavoska 2.

Skup je javnog karaktera i pozvani su svi zainteresirani, pogotovo da čuju dva zanimljiva predavanja uglednih gostiju – dizajnera Tomislava Kozačinskog i osnivača i suvlasnika najboljeg svjetskog Tweet Wala,Vibora Cipana, UX Passion; koji će nam između ostalog iznijeti i vrlo svježa iskustva službene platforme Svjetskog Ekonomskog Foruma koji se od 21.-24. siječnja održava u Davosu.

Informacije o natjecanju pratite na web stranici http://natjecanje.tvz.hr/.

Provjeri ovo!

AKADEMSKI SKANDAL Profesor iz Čitluka tužit će ministricu obrazovanja RH

Kako sada stvari stoje čitlučki profesor Ivo Pejdo tužit će Blaženku Divjak, odnosno Ministarstvo znanosti i obrazovanja …