Turnir u kartaškim igrama “Bela” i “Briškula i trešet” pokazao se kao pun pogodak

Kao što ste do sada sigurno čuli, u našem domu je održan turnir u kartaškim igrama „Bela“ i „Briškula i trešet“ u sklopu humanitarne akcije „Savsko srce“, koju organizira Studentski odbor SD „Stjepan Radić“.

Turnir u „Beli“ je ispunio sva očekivanja i od samog početka se vidjelo da su se na turnir prijavili jako kvalitetni igrači. Skoro svaki meč je završavao vrlo tijesnim rezultatom, a nakon gotovo 5 sati igre dobili smo i finaliste koji su pokazali da su zasluženo došli do samog kraja. Pobjednici „Bele“ Jurica Bogović i Mate Pavlešić. U vrlo izjednačenom meču Jurica i Mate izvojevali su pobjedu protiv Horvata i Sremeca i sasvim zasluženo osvojili titulu prvaka Save.
Turnir u igri „Briškula i trešet“ ponudio nam je mnoga iznenadenja. Već na samom početku smo se oprostili od samoprozvanih favorita turnira, da bi na kraju u finalu zaigrali igrači koji su na turniru nastupili s pozivnicom, Ivan Čulina i Mijo Cingula Milas te par iz južnih dijelova Hrvatske Panžić i Mihaljević. U ne baš toliko zanimljivom finalu glatku pobijedu su ostvarili Čulina i Milas, te tako na opće iznenađenje svih uzeli, moramo priznati, zasluženi naslov.

Valja istaknuti i ženski par, Josipu i Kate, koji je stigao do polufinala i pokazao da i cure znaju ponesto o kartanju .

Na kraju još treba istaknuti da je organizacija bila na visokom nivou, da su svi igrači bili jako kulturni i pristojni, i da nije bilo nikakvih problema. Ovo je bio prvi dogadaj ovakvog tipa u SD „Stjepan Radić“, a nadamo se ne i posljednji, prije svega zbog velike zainteresiranosti igraca i publike.

Čestitamo svim natjecateljima, a posebno pobjednicima, i zahvaljujemo svima koji su na bilo koji način pomogli i sudjelovali u ovom događanju sa željom da se uskoro ponovo sastanemo na istom mjestu.

Studentski odbor SD „Stjepan Radić“

Provjeri ovo!

AKADEMSKI SKANDAL Profesor iz Čitluka tužit će ministricu obrazovanja RH

Kako sada stvari stoje čitlučki profesor Ivo Pejdo tužit će Blaženku Divjak, odnosno Ministarstvo znanosti i obrazovanja …