Traže se volonteri za prikupljanje potpisa za referendum o dvojezičnosti u Vukovaru

krizevi

Kontroverzno postavljanje dvojezičnih ploča izazvalo je u javnosti veliku buru. Vukovar treba ustavom zaštiti kao mjesto posebnog pijeteta. To smatra i Stožer za obranu hrvatskog Vukovara koji skuplja potpise za referendum pod tim pitanjem. Kako je akcija u samim začecima, pozivaju i studente da im pomognu:

Molim sve zainteresirane za volontiranje u akciji prikupljanja potpisa za raspisivanje referenduma kojim se želi riješiti pitanje uvođenja dvojezičnosti u Vukovaru da nam se pridruže . Potrebni su nam voditelji popisnih mjesta i volonteri. Kontakt podaci za prijavu su :
Mirela Perić, miperic@gmail.com
Za volontere za Dom Stjepan Radić kontakt: antun.kovcalija@gmail.com

Prikupljanje potpisa za izjašnjavanje birača o potrebi da se zatraži raspisivanje referenduma započeti će *17.studenog 2013.g., i trajat će do, zaključno s 1.prosinca 2013. godine*

Vrijeme prikupljanja potpisa će biti od shodno frekventnosti po lokacijama, a na župma u vrijeme Svetih misa . Ovim putem još jednom organizacijski odbor poziva sve zainteresirane građane da se pridruže ovoj akciji, te u njoj aktivno sudjeluju. Zahvaljujemo unaprijed svima na trudu i vjerujemo da zajedno možemo do uspjeha!

ORGANIZACIJSKI ODBOR ZA PRIKUPLJANJE POTPISA ZA PROVOĐENJE REFERENDUMA
Građanska inicijativa
STOŽER ZA OBRANU HRVATSKOG VUKOVARA

( www.esava.info)

 

Provjeri ovo!

AKADEMSKI SKANDAL Profesor iz Čitluka tužit će ministricu obrazovanja RH

Kako sada stvari stoje čitlučki profesor Ivo Pejdo tužit će Blaženku Divjak, odnosno Ministarstvo znanosti i obrazovanja …