Svečano otvaranje Case Study Competitiona 2012

Kreativni ste i prepuni novih ideja? Ambiciozni? Volite timski rad? Onda je CSC idealan za VAS! Dođite, odaberite poduzeće i poslovni slucaj, prijavite se i osvojite jednu od bogatih nagrada iz nagradnog fonda od 256.000 kuna!


Case Study Competition
je natjecanje u rješavanju stvarnih poslovnih slucajeva u organizaciji CSC tima studentske udruge eSTUDENT, namijenjeno studentima svih fakulteta i poslovnih škola u Republici Hrvatskoj.

CSC tim je posljednjih nekoliko mjeseci marljivo radio kako bi za vas organizirao najzanimljiviji, najrašireniji i najveći Case Study Competition do sada. Nudi vam se prilika da radite na jednom od slucajeva renomiranih hrvatskih poduzeća, prilika da radite u timu, da pokažete da dosada stecena znanja možete primijeniti i u praksi, da se istaknete i budete najbolji, prilika koja se ne pruža svaki dan!
Ako mislite da ste kreativni, ako imate natjecateljski duh, ako ste motivirani i želite više od ucenja i polaganja ispita i ako nemate gdje izraziti svoje ideje, Case Study Competition je pravi izbor za vas. Prijavom na ovo natjecanje sudjelujte u najvećem projektu ove vrste u Republici Hrvatskoj, projektu koji je ove godine dobio potporu predsjednika Republike Hrvatske, Ive Josipovića, projektu koji je osvojio Posebnu rektorovu nagradu u protekloj akademskoj godini.

Što smo ove godine pripremili za vas?

Čak 15 poduzeća iz razlicitih podrucja sa kojima imate priliku spojiti se, riješiti njihove slucajeve i osvojiti bogate nagrade. ABB, Basler osiguranje Zagreb, Cemex, Holcim, Erste banka, INA, Nestle, Nokia, Nova TV, Printera grupa, Privredna banka Zagreb, Styria, Tele2, Zagrebacka banka, Zagrebacka pivovara su poduzeća koja žele cuti vas, vaša mišljenja, vaše savjete i vaša rješenja.

Nestrpljivi ste i zanimaju vas teme? Dođite na Ekonomski fakultet 27.02. 2012. u 11h i budite prisutni na Otvorenju Case Study Competition-a 27.2.2012, gdje ćete po prvi put ekskluzivno cuti sve teme ovogodišnjeg natjecanja, te na veliku promociju koja će se održati na Ekonomskom fakultetu u periodu od 05.03. – 09.03.2012., budite prisutni na Uvodnim predavanjima poduzeća i posjetite web stranice eSTUDENTa ili Facebook stranicu „Case Study Competition“ i saznajte što to poduzeća ocekuju od vas i što smo vam sve pripremili. Ocekujte brojna iznenađenja naših poduzeća sudionika uz nagradni fond koji će ove godine iznositi 256 000 kn! Uz to svi sudionici koji predaju rješenja dobiti će certifikat o sudjelovanju kao dokaz proaktivnosti tijekom studija.

Isplati se prijaviti, zar ne? Čekamo sve Vas koji ste spremni za nova uzbuđenja, nova saznanja, nova iskustva i nova poznanstva. Ovo je Vaša prilika da se pokažete u najboljem svjetlu i sa svojim timljanima pokažete svoja znanja, kreativnost, prezentacijske vještine i razne druge sposobnosti.

Uhvatite svoju priliku i spojite se s najboljim hrvatskim poduzećima!

Više informacija na: www.estudent.hr/csc i Facebook stranici : Case Study Competition

Provjeri ovo!

AKADEMSKI SKANDAL Profesor iz Čitluka tužit će ministricu obrazovanja RH

Kako sada stvari stoje čitlučki profesor Ivo Pejdo tužit će Blaženku Divjak, odnosno Ministarstvo znanosti i obrazovanja …