Studentu zbog ‘ispuštanja vjetra’ u knjižnici prijeti 10 godina zatvora

Harold Wayne Hardley, 19-godišnjak iz Mississippija, mogao bi ostati zapamćen kao osoba koja je završila u zatvoru na deset godina zbog obicnog ispuštanja vjetra u sveucilišnoj knjižnici.


Prica ide ovako: Harold je na toaletnom papiru ispisao poruku da je u knjižnici ‘ispustio bombu’. Naravno, s obzirom da Amerikanci vrlo ozbiljno shvaćaju natpise na toaletnom papiru, student koji je vidio natpis odmah je ‘slucaj’ prijavio profesoru.

Stvari su tada ubrzo eskalirale i prije nego što je nesretni Harold uspio reći: ‘Čekaj, je l’ to mene neko zeza?!’, fakultet su preuzele 11 agencija i sigurnosnih službi koje su krenule u potragu za ‘teroristom’.

Rukopis je odmah prepoznat i Harold je uhićen, a zbog nespretno srocene obavijesti o tome kako je ispustio vjetar u knjižnici prijeti mu cak deset godina zatvora.

Odlican ucenik, koji bi trebao diplomirati u svibnju, opravdao se rijecima da je to posve uobicajeni izraz za puštanje vjetra i još uvijek mu nije jasno kako se uspio naći usred price o teroristickom napadu.

Hoće li americki pravni sustav imati milosti za ovog ‘bombaša’, tek treba vidjeti

Provjeri ovo!

AKADEMSKI SKANDAL Profesor iz Čitluka tužit će ministricu obrazovanja RH

Kako sada stvari stoje čitlučki profesor Ivo Pejdo tužit će Blaženku Divjak, odnosno Ministarstvo znanosti i obrazovanja …