Studenti skupili 12 250 kuna za Damira Đurića

page_copy82_gallery800

Amaterska glumačka družina “Bonegracija” koja djeluje u sklopu Udruge studenata Dubrovnika “Libertas” održala je na taraci tvrđave Revelin 11.kolovoza humanitarnu predstavu “Stari, drama!” te cjelokupni iznos od ulaznica namijenila je mladom Damiru Đuriću. Riječ je o iznosu od 12 250 kn.

„Stari, drama!“ je komedija čija se radnja vrti oko zabranjene ljubavi između vlastelinke Deše i pučanina Nikše u doba renesansnog Dubrovnika, a premijerno je izvedena početkom lipnja u Studentskom domu u Zagrebu.

Amatersku dramsku družinu “Bonegracija” čine isključivo dubrovački studenti, a to su: Nika Čupić, Petar Perić, Bruna Gamulin, Igor Mlinarić, Domagoj Žeravica, Maroje Burum, Dijana Rikalo, Marijo Ljepopio, Jozo Jozipović, te redateljice Marta Raguž i Anja Vlahov. U pripremi predstave sudjelovali su i Cvijeto Radović, Bepo Siciliani, Luka Špetić, Martina Carić, Vinko Jažo i Tea Ramineli.

dubrovniknet team

Provjeri ovo!

AKADEMSKI SKANDAL Profesor iz Čitluka tužit će ministricu obrazovanja RH

Kako sada stvari stoje čitlučki profesor Ivo Pejdo tužit će Blaženku Divjak, odnosno Ministarstvo znanosti i obrazovanja …