Studenti pokrenuli DriveIn kino u Zagrebu

3240-kino

Filmske projekcije na otvorenom započete 50-ih godina u Americi, besplatne, pristupačne i moderne, vraćaju se popularnije nego ikad! Jedinstveni događaj, po prvi puta u Zagrebu, spojit će svjetsku kinematografiju i vaše limene ljubimce.

Filmovi će se projicirati na Airscreen filmskom platnu dijagonale 12 metara, koje možete gledati iz svojih osobnih automobila, a koji osim komfora i privatnosti, jedinstveni ugođaj upotpunjuju projekcijom zvuka putem FM frekvencija na radio prijemniku. Kako gledanje filmova ne bi bilo isto bez kokica i gaziranog pića, svi posjetitelji će imati mogućnost kupnje hrane ili pića za vrijeme projekcije.

Hrvatska studentska asocijacija kao organizator, stavila je naglasak cijelog projekta na povećanju kulturno-zabavne ponude Grada Zagreba, zbog čega su projekcije za sve posjetitelje BESPLATNE!

U dva vikenda održavanja pridružit će nam se još i Studio smijeha, stand up komičari prije početka filma, DJ program između projekcija, a otvaranje ćemo popratiti u Hollywoodskom stilu originalnim filmskim vatrometom!

DriveIn kino nije samo gledanje filma, to je posve novo iskustvo, drugačiji doživljaj i svakako jedinstvena zabava za sve filmoljupce!

Mladi, obitelji, parovi, prijatelji i svi oni koje žele gledati zvijezde ispod zvijezda, pridružite nam se:

1.VIKEND:

6.4.2013.SUBOTA
7.4.2013.NEDJELJA

2.VIKEND:

13.4.2013. SUBOTA
14.4.2013. NEDJELJA

Popis filmova bit će objavljen uskoro, a lokacija Drive-in kina je poligon kod Kockice u ulici Prisavlje.

Provjeri ovo!

AKADEMSKI SKANDAL Profesor iz Čitluka tužit će ministricu obrazovanja RH

Kako sada stvari stoje čitlučki profesor Ivo Pejdo tužit će Blaženku Divjak, odnosno Ministarstvo znanosti i obrazovanja …