Što djeca znaju: Definicija inženjera

12529119-computer-engineer-isolated-over-white-background

Jednom mališanu je postavljeno standardno pitanje za djecu nižeg uzrasta: Što želiš biti kada porasteš? No, odgovor je i više nego zanimljiv:
Kad porastem želio bih biti inženjer jer je to zanimljiv i lak posao. Zato ima ovoliko inženjera, a i svaki dan ih je sve više. Inženjeri ne moraju ići u školu. Oni samo nauče jezike i znaju pričati s kompjutorima. Moraju i znati čitati da bi vidjeli što se dogodilo kada se sve pokvari. Inženjeri moraju biti hrabri da ih ne bude strah kada se sve pokvari.

Oni isto tako moraju imati dobre oči da bi vidjeli kroz suknje i ne smije ih biti strah od žena koje rade s njima u uredu, jer oni rade zajedno. Sviđa mi se i plaća koju imaju – oni dobiju više novaca nego što mogu potrošiti. To je zato što svi misle da inženjeri imaju težak posao, osim samih njih koji znaju da je to lak posao. Nema puno toga što mi se ne sviđa, osim što žene vole inženjere i žele se udati za njih pa ih oni moraju tjerati da im ne smetaju. Nadam se da neću biti alergičan na prašinu u uredu, jer ako budem alergičan onda ne mogu biti inženjer nego ću morati raditi.

www.esava.info

Provjeri ovo!

AKADEMSKI SKANDAL Profesor iz Čitluka tužit će ministricu obrazovanja RH

Kako sada stvari stoje čitlučki profesor Ivo Pejdo tužit će Blaženku Divjak, odnosno Ministarstvo znanosti i obrazovanja …