Stav Skupštine Studentskog zbora vezano uz najnovije poskupljenje javnog gradskog prijevoza

Nakon prikupljenih 20 000 studentskih potpisa protiv ukidanja besplatnog javnog gradskog prijevoza za studente, nebrojenih upozorenja o udaru na budžet studentske populacije (pogotovo onih koji nemaju prebivalište u gradu Zagrebu), opetovanih molbi za sastanak sa gradskim vlastima na temu. javnog gradskog prijevoza – gradske vlasti su se oglušile na naše molbe,prijedloge i upozorenja. Ocito nemaju vremena za saslušati one na kojima je budućnost ovoga grada i ove zemlje.

Svjesni smo cinjenice kako financijska situacija nije bajna nigdje u svijetu pa tako ne ocekujemo bajnu situaciju niti u gradu Zagrebu, ali dužni smo napomenuti kako nismo mi odgovorni za populisticku politiku koja se vodila te za pogrešne poslovne odluke koje su jako velikim dijelom pridonijele sadašnjem stanju.

Ovom prilikom pozivamo sve zagrebacke studente, koji mogu, da bojkotiraju zagrebacki javni gradski prijevoz do daljnjeg.

Danko Relić, predsjednik Studentskozg zbora Sveucilišta u Zagrebu

Provjeri ovo!

AKADEMSKI SKANDAL Profesor iz Čitluka tužit će ministricu obrazovanja RH

Kako sada stvari stoje čitlučki profesor Ivo Pejdo tužit će Blaženku Divjak, odnosno Ministarstvo znanosti i obrazovanja …