Solidan odaziv stanara na ”Otvoreni sat”

menza2”Otvoreni sat”, projekt iniciran od strane Studentskog odbora S.D. Stjepan Radić u svrhu poboljšanja prehrane u menzama doma, održan je po prvi puta danas u drugoj menzi između 14:00 i 15:00. Upraviteljica prehrane, gospođa Jasna Tomašić odgovarala je na pitanja u vezi s prehranom. Uz nju su bili i predstavnici Studentskog odbora te sanitarni inspektor naše menze.


Ocekivano, nije bio prevelik odaziv stanara za ovu akciju, ali se njih desetak ipak usudilo porazgovarati o ”lošim” stvarim u menzi koje je potrebno poboljšati. Nisu ostali uskraćeni niti za jedan odgovor te su u detalje dobili sve moguće informacije koje su tražili. Projekt ”Otvoreni sat” nastaviti će se i idući petak i održati će se u prvoj menzi između 13:00 i 14:00. Pozivamo sve vas da se odazovete u što većem broju jer ne možete svaki dan kritizirati nešto, a da nemate želju to promijeniti. Sve se može, ako se hoće! Također, oni koji ne mogu u navedenom roku porazgovarati i požaliti se upraviteljici na hranu, isto to mogu uciniti svaki dan u upravi restorana koja se nalazi tocno iznad glavne porte, uz velike stepenice.

otvorenisat1

Provjeri ovo!

AKADEMSKI SKANDAL Profesor iz Čitluka tužit će ministricu obrazovanja RH

Kako sada stvari stoje čitlučki profesor Ivo Pejdo tužit će Blaženku Divjak, odnosno Ministarstvo znanosti i obrazovanja …