Sokrat škola stranih jezika zapošljava studente

young_woman_with_laptop_english_teacher_visual_stage

Sokrat škola stranih jezika traži profesore i studente za vođenje tečajeva engleskog i njemačkog jezika za sljedeće programe:
– Sokrat Junior (osnovnoškolski uzrast)
– Sokratovi tečajevi za studente i odrasle polaznike
– Sokrat korporativni tečajevi (nastava se odvija u prostorijama ugovornih partnera)

SOKRAT Škola stranih jezika utemeljena je 2000. godine. Od svojeg osnutka sustavnim radom na kvaliteti nastavnih procesa, uvođenjem novih metoda i kontinuiranim profesionalnim usavršavanjem svojih profesora Sokrat se uspio profilirati kao vodeća škola stranih jezika u Hrvatskoj. Vlastita metoda učenja (Sokrat’s Fluency-Accuracy Rapid Method®) pokazala se iznimno uspješnom, po njoj smo postali prepoznatljivi i ono najvažnije – ona je u potpunosti opravdala povjerenje naših učenika.

Sokrat je jedina škola u Centralnoj Europi akreditirana od strane američkih sveučilišta i u suradnji s američkim sveučilištima primjenjuje ACTFL kriterije. Svi američki studenti koji u Sokratu pohađaju tečaj mogu dobiti bodove (credits). Sokrat je također jedini strateški partner UN-a u regiji i priprema polaznike za UN proficiency ispite.

Od godine 2004. Sokrat ima uveden i certificiran međunarodni sustav upravljanja kvalitetom prema normi EN ISO 9001:2000.

Tijekom svojeg postojanja Sokrat je ostvario niz ugovora o suradnji s mnogim hrvatskim i internacionalnim tvrtkama koje su prepoznale naši profesionalizam i iskustvo.

Uvjeti za kandidate su:
– profesor njemačkog, odnosno engleskog jezika
– izvorni govornik s iskustvom u nastavi
– student viših godina anglistike/ germanistike (određena prednost kandidatima s metodičkim smjerom)
– za Sokrat Junior program se mogu prijaviti studenti Učiteljskog fakulteta s pojačanim engleskim ili njemačkim jezikom

Prijaviti se možete na ovom linku!

Provjeri ovo!

AKADEMSKI SKANDAL Profesor iz Čitluka tužit će ministricu obrazovanja RH

Kako sada stvari stoje čitlučki profesor Ivo Pejdo tužit će Blaženku Divjak, odnosno Ministarstvo znanosti i obrazovanja …