Software StartUp Academy 2014

startup

Software StartUp Academy ove godine kreće sa svojim drugim izdanjem. Nakon prošlogodišnje uspješne premijere i visokog interesa, vjerujemo da vas ni ova godina neće razočarati.  Prošle godine akademija je okupila više od šesto studenata, među kojima se nakon nešto više od mjesec dana iskristaliziralo 22 projekta od kojih je pet sudjelovalo u finaluna Microsoft WinDays13 konferenciji. Žiri je nakon njihovih izlaganja odabrao pobjedničko rješenje koje je osvojilo 40,000 kuna, a svim je finalistima Microsoft osigurao pristup BizSpark programu i trogodišnju softversku podršku i pristup bazama znanja.

Software StartUpAcademy zamišljena je kao priprema studenata za što kvalitetniju prijavu na Imagine Cup – najveće tehničko natjecanje za studente u svijetu. U Zagrebu uvodno predavanje održat će se 17.12.2013. u 16h na Veleučilištu VERN. Na uvodnom predavanju imati ćeš priliku čuti informacije o ovogodišnjoj akademiji, rokovima, nagradama, kriterijima natjecanja kao i iskustvo prošlogodišnjih sudionika. Isto tako predstaviti ćemo i Imagine Cup.

Potvrdi svoj dolazak na Facebook eventu.

Ako još uvijek nemaš svoj tim ali imaš ideju, ili ako imaš tehničko/marketinško znanje ali si bez ideja ili jednostavno želiš upoznati organizatore i druge polaznike Akademije, nakon uvodnog predavanja organizirali smo predbožićno druženje u kantini VERN-a.

Prijavi se na http://startup.msacademic.hr/prijava/. Detalji i prijave za Imagine Cup nalaze se na linku

www.esava.info

 

Provjeri ovo!

AKADEMSKI SKANDAL Profesor iz Čitluka tužit će ministricu obrazovanja RH

Kako sada stvari stoje čitlučki profesor Ivo Pejdo tužit će Blaženku Divjak, odnosno Ministarstvo znanosti i obrazovanja …