Smijenjen ministar Jovanović!

zeljko-jovanovic_v

“Nakon razgovora s Ostojićem i Jovanovićem zaključili smo da je najbolji interes i Vlade i SDP-a da oni ojačaju saborski klub SDP-a”, rekao je Milanović.

Novi ministar obrazovanja je Vedran Mornar, bivši dekan Fakulteta elektrotehnike i računarstva, koji je od početka uključen u provođenje državne mature. Prije četiri godine bio je kandidat za rektora Zagrebačkog sveučilišta, prenosi VL.

Uspješno je surađivao s tri ministra obrazovanja – prof.dr. Draganom Primorcemkoji ga je uključio u tim za provođenje državne mature, te njegovim nasljednikom Radovanom Fuchsom. Posebno dobru suradnju, prema informacijama upućenih, ostvario je sa, sada već ministrom u odlasku Željkom Jovanovićem.

Ono što je iznenadilo mnoge u akademskim krugovima je da je Mornar odlučio prihvatiti ponuđeno mjesto ministra obrazovanja u trenutku kad mu je ostalo godinu i pol mandata. Sigurno je da u tako kratkom vremenu malo toga može učiniti.

Provjeri ovo!

AKADEMSKI SKANDAL Profesor iz Čitluka tužit će ministricu obrazovanja RH

Kako sada stvari stoje čitlučki profesor Ivo Pejdo tužit će Blaženku Divjak, odnosno Ministarstvo znanosti i obrazovanja …