,,Romeo i Julija na hercegovački način” u srijedu ponovno u Kinu Forum!

1455068_769466846401776_1079055896_n

Posljednjih tjedan dana je kulturni život na Savi doživljavao svoje najbolje dane. Sinoć se uživalo u božićnom klasiku ,,Sam u kući 1”. dok je prije točno deset dana Kino Forum bilo puno povodom III. Večeri kulture s predstavom ,,Romeo i Julija na hercegovački način”. Kako je interes za navedenu predstavu premašio sva očekivanja i kapacitete dvorane, Zavičajni klub hercegovačkih studenata se odlučio za ponovnu izvedbu navedene tragikomedije, i to u srijedu, 18.12.2013. od 20:00 u Kinu Forum Studentskog doma Stjepan Radić.

Osim predstave koja je oduševila mnogobrojnu publiku, na daskama Kina Forum ćemo čuti nove izvedbe poezije te jednu videoprojekciju iznenađenja koja će biti pravi božićni poklon za sve koji su odlučili doći. Cijena ulaznice će iznositi 10 kuna, a informacije o prodaji ćemo dobiti uskoro.

Inače, ,,Romeo i Julija na hercegovački način” je tragikomedija u tri čina koja na moderan način opisuje ljubavni odnos momka i cure iz različitih hercegovačkih obitelji. Glumačka postava, vođena pod redateljskom palicom Drage Braća, je sastavljena isključivo od studenata koji su u vrlo kratkom vremenu oduševili ovom hit izvedbom. Ne sumnjamo da će tako biti i ovaj put. Vidimo se u srijedu u Kinu Forum!

www.esava.info

 

Provjeri ovo!

AKADEMSKI SKANDAL Profesor iz Čitluka tužit će ministricu obrazovanja RH

Kako sada stvari stoje čitlučki profesor Ivo Pejdo tužit će Blaženku Divjak, odnosno Ministarstvo znanosti i obrazovanja …