Rezultati natječaja za subvencioniranje podstanarskog smještaja

1149049_603914212963879_440232617_n

Objavljeni su privremeni rezultati Natječaja za subvencioniranja studenata podstanara. Bodovna granica iznosi 850 bodova Rezultate natječaja možete pogledati ovdje ili na oglasnoj ploči Poslovnice za smještaj (Savska cesta 25).

Studenti koji su ostvarili pravo na potporu za smještaj studenata u privatnom smještaju (subvencija) zaključit će ugovor o međusobnim pravima i obvezama sa Studentskim centrom Sveučilišta u Zagrebu.

Ugovori će se potpisivati od objave rezultata Žalbene komisije do 30.01.2015. godine u Poslovnici za smještaj u vremenu od 8 do 15 sati, svaki dan (osim subote, nedjelje i blagdana).

Studenti koji ne potpišu ugovor do navedenog datuma smatrat će se da su odustali od subvencije.

Prilikom potpisivanja ugovora na uvid se daje indeks, studentska iskaznica (X-ica), te preslika kartice ili ugovora o tekućem računu poslovne banke.

Studenti koji su u vrijeme Natječaja uselili u neki od studentskih domova ili će useliti tokom akademske godine 2014./2015. nemaju pravo na potpisivanje ugovora, tj. ne ostvaruju pravo na potporu za smještaj studenata u privatnom smještaju.

Provjeri ovo!

AKADEMSKI SKANDAL Profesor iz Čitluka tužit će ministricu obrazovanja RH

Kako sada stvari stoje čitlučki profesor Ivo Pejdo tužit će Blaženku Divjak, odnosno Ministarstvo znanosti i obrazovanja …