Rezultati Natječaja za stipendije Hrvata izvan Republike Hrvatske

Hrvati_izvan

Temeljem provedenog Natječaja za dodjelu stipendija, Državni ured za Hrvate izvan Republike Hrvatske dodijelio je 477 studentskih stipendija za upis ili za nastavak redovnog studija u Republici Hrvatskoj za akademsku godinu 2013./2014.

REZULTATE NATJEČAJA PROVJERITE OVDJE

Stipendije se dodjeljuju za razdoblje od 10 mjeseci u iznosu od 600,00kn mjesečno.

Na Natječaj, koji je bio raspisan od 23.siječnja do 7.veljače 2014., ukupno je pristigla 762 prijava. Jedna prijava pristigla je izvan roka.

Od ukupnog broja pristiglih prijava, 284 prijave nisu ispunjavale uvjete natječaja.

Kandidati kojima nije dodijeljena stipendija imaju pravo prigovora na Odluku o dodjeli stipendija. Pisani prigovor podnosi se Državnom uredu u roku od 8 dana od dana objave Odluke na web stranici Državnog ureda (www.hrvatiizvanrh.hr).

Prigovor se može podnijeti neposredno ili preporučeno poštom na adresu: Državni ured za Hrvate izvan Republike Hrvatske, Trg hrvatskih velikana 6, 10000 Zagreb.

Studenti koji su ostvarili pravo na stipendiju naknadno će biti obaviješteni o datumu zaključivanja Ugovora o stipendiranju.

Provjeri ovo!

AKADEMSKI SKANDAL Profesor iz Čitluka tužit će ministricu obrazovanja RH

Kako sada stvari stoje čitlučki profesor Ivo Pejdo tužit će Blaženku Divjak, odnosno Ministarstvo znanosti i obrazovanja …