Rezultati natječaja Fonda za stipendiranje hrvatskih branitelja i djece hrvatskih branitelja

ministarstvo_branitelja_screenshot

Objavljeni su rezultati natječaja Fonda za stipendiranje hrvatskih branitelja iz Domovinskog rata i djece hrvatskih branitelja iz Domovinskog rata.

Odlukom Upravnog odbora Fonda za stipendiranje hrvatskih branitelja iz Domovinskog rata i djece hrvatskih branitelja iz Domovinskog rata od 12. lipnja 2014. godine, iz Fonda za stipendiranje hrvatskih branitelja iz Domovinskog rata i djece hrvatskih branitelja iz Domovinskog rata odobreno je 7.107 stipendija za školsku odnosno akademsku godinu 2013./2014.

Napomena:

Budući da je ove školske odnosno akademske godine došlo do nesrazmjera broja kandidata koji ispunjavaju uvjete za stipendiju i raspoloživih sredstava Fonda, stipendije su odobrene:

  • učenicima koji imaju prosjek ocjena za prethodni razred srednje škole, odnosno osmi razred osnovne škole 3,93 i više, te

  • studentima koji imaju prosjek studija u dosadašnjem tijeku studiranja 3,43 i više, odnosno za posljednji razred srednje škole 3,93 i više.

Rezultate natječaja za dodjelu stipendija tijekom redovitoga srednjoškolskog obrazovanja, redovitoga sveučilišnog i stručnog studija, te za dodjelu naknada dijela troškova školarine poslijediplomskih studija na visokim učilištima hrvatskim braniteljima iz Domovinskog rata, djeci smrtno stradalih hrvatskih branitelja iz Domovinskog rata, djeci zatočenih ili nestalih hrvatskih branitelja iz Domovinskog rata, hrvatskim ratnim vojnim invalidima iz Domovinskog rata i djeci HRVI iz Domovinskog rata, dragovoljcima i djeci dragovoljaca iz Domovinskog rata za školsku, odnosno akademsku godinu 2013/2014., razvrstane po kategorijama, možete pronaći na sljedećim poveznicama:

Provjeri ovo!

AKADEMSKI SKANDAL Profesor iz Čitluka tužit će ministricu obrazovanja RH

Kako sada stvari stoje čitlučki profesor Ivo Pejdo tužit će Blaženku Divjak, odnosno Ministarstvo znanosti i obrazovanja …