Projekt ”Mozak voli zdravo”

551204_399058820106296_1444053247_n

Kako bi se dobio uvid u želje i potrebe studenata Sveučilišta i ocijenilo zadovoljstvo trenutačnom ponudom, molimo sve studente da ispune anketu dostupnu ovdje. Obradom rezultata uzet će se u obzir prijedlozi i mišljenja svih studenata koji su je ispunili te će se pokušati osigurati njihovo zadovoljstvo uvođenjem promjena unutar mogućnosti.

Projekt “Mozak voli zdravo” pokrenut je u studenom 2011. godine u sklopu kolegija Menadžment promjena na Ekonomskom fakultetu u Zagrebu, kada je u brzu liniju na Ekonomskom fakultetu uveden čaj bez šećera, pahuljice, voće i sendvič sa sirom. U 2012. godini projekt je ponovno oživljen, a provode ga troje studenata Ekonomskog fakulteta – Zagreb i dvije studentice Nutricionizma na Prehrambeno – biotehnološkom fakultetu.

Osnovni cilj je povećanje kvalitete studentske prehrane kroz uvođenje većeg broj zdravih namirnica u sve restorane Sveučilišta u Zagrebu i izmjenu načina njihove pripreme. Projekt ima punu potporu Ministarstva znanosti, obrazovanja i sporta koje je spremno razmotriti sve prijedloge o promjeni liste subvencioniranih namirnica, kao i prijedloge novih menija. U sklopu projekta provest će se edukacija djelatnika studentskih restorana o novom načinu pripreme hrane.

Provjeri ovo!

AKADEMSKI SKANDAL Profesor iz Čitluka tužit će ministricu obrazovanja RH

Kako sada stvari stoje čitlučki profesor Ivo Pejdo tužit će Blaženku Divjak, odnosno Ministarstvo znanosti i obrazovanja …