Profesorica likovnog zavodila učenice i zvala ih na orgije u svoj atelje?

natasafrizerka

Zbog seksualnog zlostavljanja i podvođenja srednjoškolki u Novom Pazaru privedena je 40-godišnja profesorica likovnog odgoja Nataša Prtinac iz novopazarske gimnazije.

Riječ je o umjetnici koja je najprije zavodila mlade djevojke, a potom priređivala lezbijske orgije u svom ateljeu.

Kako prenosi Bljesak.info profesorica je privedena pod optužbom za kazneno djelo obljube zloupotrebom službenog položaja i određen joj je dvodnevni pritvor. Nataša Prtinac, kako je priopćila policija, sumnjiči se da je u razdoblju od 2009. do 2013. izvršila obljubu nad učenicom srednje škole.

Prema neslužbenim podacima iz istrage, profesoricu je prijavila njezina bivša učenica T. P. Ta je djevojka policiji ispričala kako ju je profesorica 2009. pozvala u svoj atelje u Ulici oslobođenja u Novom Pazaru i tamo je najprije poljubila u usta, a sljedećih mjeseci i godina su uslijedila viđanja uz milovanja, svlačenja i seksualne odnose.

Njihov je odnos počeo dok je tužiteljica bila u drugom razredu srednje škole. Profesorica i učenica bile su u stalnoj vezi, a profesorica je djevojci nakon nekog vremena nudila marihuanu i alkohol. Sumnja se također da je profesorica podvodila tu i druge učenice svojim prijateljicama lezbijkama koje su ih također seksualno zloupotrebljavale.

Problem je nastao kad je srednjoškolka našla dečka i počela se distancirati od svoje ljubavnice profesorice. Tada je profesorica počela ucjenjivati djevojku da će objaviti njezine golišave fotografije i prijetiti joj. Kada djevojka to više nije mogla izdržati, odlučila je sve priznati ocu pa su zajedno otišli na policiju. Prije toga je otac razgovarao s profesoricom, ali ona je aferu negirala.

Provjeri ovo!

AKADEMSKI SKANDAL Profesor iz Čitluka tužit će ministricu obrazovanja RH

Kako sada stvari stoje čitlučki profesor Ivo Pejdo tužit će Blaženku Divjak, odnosno Ministarstvo znanosti i obrazovanja …