PRIPREMA – POZOR…

START – naš domski Studentski odbor je službeno počeo sa ovogodišnjim radom.

(za naše brucoše kratka „majčica znanja“, ostali skok na next chapter:

Studentski Odbor je savjetodavno tijelo čiji su članovi studenti našeg doma. Njihova uloga je da brinu o potrebama sustanara, animiraju aktivnosti unutar doma, svakodnevno emitiraju radio emisije na  Radiju „Sava“, pregovaraju sa SC-om, Upravom i svim ostalim nadležnim tijelima… Sastaju se periodično, u formalnom i neformalnom okruženju, gdje raspravljaju o programu rada kojeg samoinicijativno kreiraju tokom cijele godine. Važno je naglasiti da je sve na volonterskoj bazi, sa jako malo sredstava i da je otvoreno za sve sustanare – svi se mogu uključiti i svojim radom i/ili idejama pridonijeti radu Odbora).

Na prvom sastanku, u ponedjeljak 5.11.2012. članovi su se okupili kako bi izabrali novo vodstvo koje će ove godine preuzeti odgovornost za rad Odbora – nije bilo suzdržanih glasova, uloge su jednoglasno podijeljene – predsjedničku stolicu je i ove godine zasjeo Branimir Milardović, novo potpresjedničko lice, njegova desna ruka  Zvonimir Barać, te tajnicom Odbora imenovana je Marijana Zubić.

Kratkim presjekom prošlogodišnjeg rada (svi se još prisjećamo nezaboravnih Radićevih dana i himne doma http://www.youtube.com/watch?v=s4gHURpv9l4 ) se otvorila i tema budućih projekata koje ove godine planiramo provesti.

O tome više u idućim ovakvim roman-izvještajima.

Do tad vas pozivamo da nam dođete i da se aktivno uključite u Odbor ili nam pišite svoje ideje, sugestije, prijedloge, kritike (želje i pozdrave te kvarove na zid esave.info) na  sd.stjepan.radic@gmail.com ili Branu zovite na mobitel – rano ujutro, popodne i noću nedostupan.

I još, za kraj, jedan sir-smile da obilježimo početak…

Provjeri ovo!

AKADEMSKI SKANDAL Profesor iz Čitluka tužit će ministricu obrazovanja RH

Kako sada stvari stoje čitlučki profesor Ivo Pejdo tužit će Blaženku Divjak, odnosno Ministarstvo znanosti i obrazovanja …