Prilika za posao: Infobip traži IT entuzijaste!

infobip

Talentirani ste IT-evac? Razumijete potrebe klijenata i znate ih prenijeti ostalim odjelima u kompaniji? Održavanje moćne platforme koja trenutno servisira više od 120 000 poslovnih klijenata čini vam se izazovom na koji želite odgovoriti? Možda vas pak više zanima nadzor procesa te rad s internet protokolima i mrežama mobilnih operatera? Ovo je vaša prilika da se pridružite našem međunarodnom timu IT stručnjaka.

U jednoj od najdinamičnijih industrija današnjice potrebno je da vaš CV dođe u prave ruke. Mi smo Infobip, internacionalna kompanija i globalni telco oblak, jedan od svjetskih lidera u pružanju mobilnih usluga operaterima, multinacionalnim kompanijama i ostalim vidovima poslovanja. Kroz 26 ureda na 6 kontinenata pružamo široku lepezu usluga potrebnih za održavanje modernog mobilnog ekosustava. Strast i predanost kreiranju najboljih rješenja za naše klijente nadmašena je jedino tehničkom stručnošću naših 600+ suradnika širom svijeta.

Uvijek tražimo motivirane ljude željne znanja koji vide izazov u otklanjanju složenih tehničkih problema – saznajte što vaš posao može učiniti za vaš napredak i prijavite se još danas kako bi dobili priliku educirati se na našem Technical Support Campusu i postati dio našeg tima.

Provjeri ovo!

AKADEMSKI SKANDAL Profesor iz Čitluka tužit će ministricu obrazovanja RH

Kako sada stvari stoje čitlučki profesor Ivo Pejdo tužit će Blaženku Divjak, odnosno Ministarstvo znanosti i obrazovanja …