Prijavite svoju priču na natječaj “Slovom za svoj zavičaj” i osvojite vrijedne nagrade

Slovom za svoj zavičaj

Koordinacija zavičajnih studentskih udruga na Sveučilištu u Zagrebu organizira projekt natjecateljsko-humanitarnog karaktera pod nazivom “Slovom za svoj zavičaj“, u kome pravo sudjelovanja imaju svi studenti Sveučilišta u Zagrebu.

Kao prijavu za sudjelovanje u ovom projektu potrebno je napisati i poslati kratku priču zavičajne tematike, koja treba biti napisana na hrvatskom jeziku i ne smije biti prethodno objavljivana. Još je bitno naglasiti da rad treba biti potpisan šifrom koja se navodi u prijavnom obrascu.

Pojedinac može poslati najviše tri priče, i svojim slanjem ustupa prava na objavljivanje i korištenje istih. Priča ne smije biti ni kraća od 2 ni duža od 3 kartice teksta (1 kartica teksta – 1800 znakova s razmacima).

Dvadeset najboljih radova bit će u cijelosti objavljeno u knjižici koju će izdati Koordinacija, a najbolja tri rada bit će nagrađena novčanim iznosima od 1000 kuna, 500 kuna i 300 kuna.

Svoje radove šaljite na elektroničku adresu szsz.radovi@gmail.com. Elektroničku poruku i rad treba nasloviti na sljedeći način: Szsz_Šifra. Uz svoj rad, natjecatelj je u istoj elektroničkoj poruci obvezan poslati i ispunjeni Prijavni obrazac. Radovi uz koje nisu poslani prijavni obrasci bit će eliminirani iz natjecanja.

Natječaj je otvoren od 7. studenog  2013. do 1. siječnja 2014. godine. Naknadnih rokova za predaju tekstova neće biti.

Odluku o najboljoj priči donijet će strog, ali pravedan žiri u čijem su sastavu profesori s Filozofskog fakulteta u Zagrebu Davor Nikolić, prof., dr. sc. Evelina Rudan i Josipa Tomašić, prof.

Sredinom siječnja 2014. godine bit će objavljeni rezultati natječaja na internetskoj stranici www.uvss.hr, gdje možete pročitati detaljniji tekst Natječaja.

(esava.info)

Provjeri ovo!

AKADEMSKI SKANDAL Profesor iz Čitluka tužit će ministricu obrazovanja RH

Kako sada stvari stoje čitlučki profesor Ivo Pejdo tužit će Blaženku Divjak, odnosno Ministarstvo znanosti i obrazovanja …