Prijavite se na Business Plan Contest

Već sedmu godinu za redom organizira se Business Plan Contest, natjecanje u pisanju poslovnih planova s edukacijskim karakterom. Cilj projekta je nauciti studente vladati svojim dosad stecenim znanjem i vještinama te ih nauciti nove, koje će im pomoći u poslovnom svijetu.

Svi studenti poduzetnickog duha sa bilo kojeg Sveucilišta u Hrvatskoj mogu se prijaviti, steći korisnu edukaciju te naposljetku od svoje poslovne ideje napraviti kvalitetan poslovni plan i sudjelovati u natjecaju za osvajanje vrijednih nagrada.

Veliki nagradni fond na BPC-u 2011. iznosio je ukupno 15.000 kn (prvo mjesto 10.000 kn, drugo 3.000 kn i treće mjesto 2.000 kn).
Velike nagrade Vam mogu biti dodatni motiv za prijavu ali svi će dobiti znanje i iskustvo od iskusnih predavaca koje svake godine dovodimo pred studente!

Svi koji sudjeluju na radionicama i predaju poslovni plan dobivaju “Certifikat o sudjelovanju” cime si mogu nadopuniti životopis.

Osnovni je smisao projekta pružiti studentima priliku i poticaj da svoju poslovnu ideju razviju u upotrebljiv i profesionalno razrađen poslovni plan, koji predstavlja sve što im je potrebno da nađu investitore i partnere. Uz dodatnu edukaciju, zanimljive predavace, interaktivna predavanja i radionice, kao cilj ima probuditi poduzetnicki duh.Projekt promovira poduzetništvo, opću poslovnu pismenost, te ostanak mladih i obrazovnih ljudi u Hrvatskoj, s novim, originalnim idejama.

Prijave možete izvršiti ovdje!

Provjeri ovo!

AKADEMSKI SKANDAL Profesor iz Čitluka tužit će ministricu obrazovanja RH

Kako sada stvari stoje čitlučki profesor Ivo Pejdo tužit će Blaženku Divjak, odnosno Ministarstvo znanosti i obrazovanja …