Prijavite se na Brooks Savski polumaraton!

slika9653

U nedjelju pred nama AK Sljeme tradicionalno organizira Brooks Savski polumaraton koji se održava na savskom nasipu u Zagrebu. Utrka se odžava u nedjelju 2. 3. 2014. sa startom u 11 sati na savskom nasipu kod Boćarskog doma.

Natjecateljice i natjecatelji moći će nastupiti na polumaratonu (21.1 km) i na kratkoj utrci od 5 km. Ovom utrkom tradicionalno počinje dugoprugaška sezona u kontinentalnom dijelu Hrvatske, a prema broju prijavljenih, može se očekivati prava gužva na nasipu!

PRIJAVITI SE MOŽETE OVDJE!

Prošle godinse održane su dvije utrke, ona glavna na 21.1 km i rekreativna utrka na pet kilometara, a trčalo se po savskom nasipu. Na polumaratonu je nastupilo 232 natjecatelja, od kojih 45 žena. Najbrži u muškoj konkurenciji bio je Krešo Babić (AK Maksimir) u vremenu 1:21:43, drugi je bio Jurica Posavec (BK Sveta Nedelja), a treći Teo Sintić (Cres). Kod žena je pobijedila Marija Vrajić (AK Maksimir) s vremenom 1:27:37, a iza nje su ciljem prošle Nikolina Šustić (Trail Running Croatia) i Gabrijela Šalković (AK KA-TIM).

Na kraćoj utrci na 5 km nastupilo je više žena no muškaraca – od 77 natjecatelja bilo je 43 žene i 34 muškarca. Najbrži su bili Josipa Livaković i Edo Rajčević.

Provjeri ovo!

AKADEMSKI SKANDAL Profesor iz Čitluka tužit će ministricu obrazovanja RH

Kako sada stvari stoje čitlučki profesor Ivo Pejdo tužit će Blaženku Divjak, odnosno Ministarstvo znanosti i obrazovanja …