Prijavi se za zimske BEST seminare!

BESTCourse

Dragi studenti i studentice,

temperature se polako, ali osjetno spuštaju, a vi ne želite još jednu zimu provesti u stanu pred laptopom?

Možda su vam već dosadile kućice s kuhanim vinom i kranjskim kobasicama u Zagrebu i želite neki drugačiji doživljaj blagdana?

U tom slučaju, zimski BEST seminari čekaju vašu prijavu!

Nudimo zimovanje u podnožju Urala, nazdravljanje borovničkom ili palačinke na Champs Élyséesu, a sve što tražimo zauzvrat je vaše motivacijsko pismo.

Pratite ovih nekoliko jednostavnih koraka i predbilježite se za jednu nezaboravnu zimu:

1. Kreirajte svoj korisnički račun na best.eu.org

2. Pošaljite mail na filip.grilec@best.eu.org sa svojim imenom i prezimenom, brojem x-ice, fakultetom, smjerom i godinom studija. Tako ćemo utvrditi da ste studenti i vaši će računi postati validirani.

3. Odaberite lokaciju (možete se prijaviti na do tri seminara) i stisnete Apply!

4. Napišete motivacijsko pismo. Ono treba biti kratko i neformalno – čitat će ga vaši kolege studenti, pokušajte se istaknuti i nasmijati ih!

Kraj prijava je 13.10., ali preporuča se izbjegavati prijave u zadnji čas – zbog velike navale server zna proglasiti štrajk.

Vidite, prijave su piece of cake. Ako imate bilo kakvo pitanje o seminarima ili postanku svemira, obratite se na filip.grilec@best.eu.org.

Vidimo se negdje u Europi!

Provjeri ovo!

AKADEMSKI SKANDAL Profesor iz Čitluka tužit će ministricu obrazovanja RH

Kako sada stvari stoje čitlučki profesor Ivo Pejdo tužit će Blaženku Divjak, odnosno Ministarstvo znanosti i obrazovanja …