Prijavi se na Startup Camp 2013. u Rijeci

startup

Startup Camp 2013 će se održati u gradu Rijeci od 20.05. do 24.05. 2013. godine. Prijavite projekt ili ideju do 26.04.2013. u 23:59 ovdje. Ograničenje u broju članova tima ne postoji, no smještaj je osiguran samo za jednog člana. Kako je bilo prošle godine, pogledajte u priloženom videu!

Cilj kampa je pretvaranje start up ideja u održivo poslovanje. Trideset polaznika će biti odabrano od komisije. Radi se o petodnevnom programu u kojem će polaznici moći prisustvovati radionicama i imati individualno mentoriranje. Mentori će biti iz hrvatske i SAD, a polaznici će imati prilike razgovarati s Venture ulagačima. Zadnji dan će svaki polaznik kratko prezentirati svoju ideju pred stručnim žirijem koji će ocjenjivati. Prva tri pobjednika dobiti će nagradu.

Ideja Startup Campa rodila se u Barceloni na Mobile World Congressu 2012. godine, a začetnici su Stevica Kuharski i Saša Cvetojević. U kolovozu 2012. godine održan je i prvi Startup Camp na Visu, a ove godine vas vodimo u Rijeku!

Organizaciju financijski podupire Američku ambasada u Zagrebu, a u organizaciji sudjeluju Filozofski fakultet u Rijeci, STeP Ri, CISEx, CRANE, IT4U i ZIP.

Provjeri ovo!

AKADEMSKI SKANDAL Profesor iz Čitluka tužit će ministricu obrazovanja RH

Kako sada stvari stoje čitlučki profesor Ivo Pejdo tužit će Blaženku Divjak, odnosno Ministarstvo znanosti i obrazovanja …