Povratak legende: Mišo u mom Roku!

602763_496017300484082_1856169136_n

Pozivamo Vas da nam se u subotu, 07.09.2013. godine pridružite u Clubu Roko na još jednom nezaboravnom koncertu – Mišo & Ivana Kovač!

Nakon kraće ljetne stanke, Club Roko ponovno otvara svoja vrata za sve ljubitelje vrhunske zabave.

Kao i svake sezone, i ovaj put letvicu podižemo na razinu više. Upravo će nas tim povodom na otvorenju nove koncertne sezone dočekati prava glazbena poslastica: Mišo & Ivana Kovač!

Mišo i ”njegova mala” raspjevat će nas poznatim evergreenima na programskoj večeri pod nazivom ”Mišo u mom Roku!” te na taj način po prvi put ujediniti svoje glasove na zajedničkom nastupu.

Srca će se raznježiti, a duše ujediniti uz svevremenske hitove poput ”Dalmacija u mom oku”, ”Ostala si uvijek ista”, ”Svi pjevaju…”, ”Ti si pjesma moje duše” dok će se tijelo razigrati uz hitove poput ”Crno vino, crne oči”, ”Nisi prvi, a ni zadnji” i mnoge druge.

Ne sumnjamo da će ovo biti poseban doživljaj za Mišu, ali i njegovu kćer Ivanu koja s posebnim nestrpljenjem očekuje zajednički nastup s živom legendom hrvatske glazbene scene..

Jedinstveni glazbeni događaj na programu je u Clubu Roko, u subotu 07.09.2013. godine.

Osigurajte na vrijeme svoje ulaznice po pretprodajnoj cijeni od 50 kuna koje možete potražiti u Clubu Roko (Jarunska 5).

Za sve ostale informacije kontaktirajte nas na email: info@clubroko.hr ili nas potražite na web stranici: clubroko.hr.

Club Roko,

Stvoren za zabavu!

Provjeri ovo!

AKADEMSKI SKANDAL Profesor iz Čitluka tužit će ministricu obrazovanja RH

Kako sada stvari stoje čitlučki profesor Ivo Pejdo tužit će Blaženku Divjak, odnosno Ministarstvo znanosti i obrazovanja …