Počeli upisi u Studentski kazališni studio

Acting-acting-26598086-1200-954

Studentski kazališni studio organizira glumački tečaj (za studente i sve koji se takvima osjećaju). U tijeku su upisi novih polaznika, a tečaj počinje u ponedjeljak, 21. listopada u Kino Forumu (Studentsko naselje Stjepan Radić, Jarunska 2) u 20 sati. Voditelj tečaja je Denis Patafta, dramski pedagog i prof.sociologije.

Tečaj traje 2 semestra – u prvom se radi na osnovama glume (praktično te grupno i individualno) dok se u drugom radi na razvijanju glumačkih vještina kroz praktičan rad na predstavi.

Cijena tečaja (listopad –siječanj) je 450 kn a moguće je i plaćanje u ratama.

Pozivamo sve zainteresirane da dođu do Kina Forum te se, bez obveze, informiraju o tečaju – prvi sat je besplatan!

Tečaj je prvenstveno namijenjen studentima, no otvoren je za sve punoljetne osobe sa željom i voljom da rade na sebi i doprinose radu Studija koji kontinuirano provodi dramsku edukaciju za studente od 1994.g. Od tada su iz Studija izašli brojni, sad već afirmirani, dramski umjetnici. Na kraju tečaja, uz malo truda, polaznici će biti osposobljeni da se samopouzdano javljaju na audicije za TV-serije ili prijemni ispit na Akademiji dramske umjetnosti, da samostalno kreiraju kazališnu predstavu ili oforme i vode svoju kazališnu skupinu, dok poseban naglasak u radu stavljamo na razvijanje osobnog samopouzdanja i jasnoće izraza kako u osobnoj komunikaciji tako i u bilo kojem javnom nastupu ili obraćanju javnosti.

Osim praktičnog rada organizirat će se i posjete kazališnim predstavama te razgovori s dramskim umjetnicima. Studio surađuje i s nekoliko casting agencija.

Provjeri ovo!

AKADEMSKI SKANDAL Profesor iz Čitluka tužit će ministricu obrazovanja RH

Kako sada stvari stoje čitlučki profesor Ivo Pejdo tužit će Blaženku Divjak, odnosno Ministarstvo znanosti i obrazovanja …