Poboljšajte svojim savjetima i komentarima rezervacije soba za sljedeću akademsku godinu

Dom

Dragi stanari našeg doma, ali i svih drugih domova, vjerojatno ste u posljednih par godina imali određenih poteškoća ili problema vezanih za rezervacije soba u nekom od studentskih domova Sveučilišta u Zagrebu.

Ekipa portala esava.info nastojala je svih ovih godina u skladu sa svojim mogućnostima i na sve moguće načine izaći u susret, i pomoći u rješavanju svih problema, od odgovaranja na razna pitanja, pa sve do potvrđivanja rezervacija. A vjerujte nam, mnogo je ljudi trebalo pomoć. 🙂

Prije nekih desetak mjeseci, upravo u vrijeme rezervacija starih/novih soba za ovu akademsku godinu, problema nije bilo tako puno kao prethodnih godina, ali kad su rezervacije u pitanju, uvijek se nekome dogodi nešto neočekivano ili neugodno, pa umjesto odmaranja u debelom hladu, studenti satima sjede uz laptop i čekaju kad će server “oživjeti” i prihvatiti njihovu rezervaciju.

Zato smo odlučili ove godine vas pitati kakve ste probleme imali, što vas je iritiralo, što bi promjenili, što bi popravili i slično.

Svoja iskustva, prijedloge, kritike i sve ostalo vezano za rezervacije soba možete poslati na mail kontakt@esava.info ili u inbox na našoj facebook stranici esava.info .

Na taj način ćete pridonijeti boljem i sigurnijem sustavu rezervacija soba, a sebi i ostalim stanarima ugodnije i opuštenije rezerviranje soba.

Unaprijed vam se zahvaljujemo!

Vaš esava.info Team

Provjeri ovo!

AKADEMSKI SKANDAL Profesor iz Čitluka tužit će ministricu obrazovanja RH

Kako sada stvari stoje čitlučki profesor Ivo Pejdo tužit će Blaženku Divjak, odnosno Ministarstvo znanosti i obrazovanja …