Oxfordski studenti se fotografirali goli za kalendar u dobrotvorne svrhe

130905017.1_mn

Studenti Sveučilišta Oxford, koji se bave nekim od mnogobrojnih sportova, snimili su neobičan kalendar u humanitarne svrhe.

Hrabri studenti igrali su kriket, košarku, ragbi i druge sportove potpuno goli, a fotograf Toby Martin je to sve zabilježio.

U ovom projektu nazvanom “Blues Charity Naked Calendar 2014” sudjelovalo je 70 studenata. Iako su malo kontroverzne, fotografije uopće nisu vulgarne niti se mogu vidjeti intimni dijelovi tijela.

Kalendar je u prodaji i cijena je 11,85 eura. Sav novac bit će podijeljen dobrotvornim udrugama u gradu koja se bave prehranom i obrazovanjem ranjivih kategorija.

130905017.7_mn

130905017.10_mn

130905017.3_mn

te

“Sudionici ovog kalendara predstavljaju Sveučilište Oxford i njegove sportske aktivnosti te su na ovaj način dali svoj doprinos prikupljanju novca u ove divne svrhe”, navodi se na kraju kalendara.

Fotografije su urađene u crno-bijeloj boji.

“Bili smo malo nervozni i svi smo imali leptiriće u stomaku. Ali bili smo tome izloženi samo kratko. Sve je urađeno s ukusom”, rekla je studentica Grace Segall.

Provjeri ovo!

AKADEMSKI SKANDAL Profesor iz Čitluka tužit će ministricu obrazovanja RH

Kako sada stvari stoje čitlučki profesor Ivo Pejdo tužit će Blaženku Divjak, odnosno Ministarstvo znanosti i obrazovanja …