Otvorene prijave za AppStartContest

apss

Već treću godinu eSTUDENT, kao najveća i najaktivnija studentska udruga u Hrvatskoj, organizira App Start Contest, najveće hrvatsko studentsko natjecanje u pokretanju tehnoloških Startupova. Projekt u cjelosti organiziraju studenti, a prošle je godine u njemu sudjelovalo više od 300 natjecatelja s više od 20 različitih fakulteta iz cijele Hrvatske.

Natjecanje je otvoreno za sve studente iz Republike Hrvatske, a prijave počinju 17. siječnja. 2014. u 15 sati uvodnim predavanjem na Fakultetu elektrotehnike i računarstva Sveučilišta u Zagrebu. Krajnji rok za prijavu i datum početka natjecanja je 17. veljače 2014.

Na uvodnom će predavanju biti predstavljeni ovogodišnji partneri projekta, nagradne teme za koje se studenti mogu prijaviti, način prijave, tijek natjecanja te svi uvjeti i kriteriji. Kroz vlasiti izbor teme projekta studenti dobivaju priliku pokazati svoju kreativnost i inovativnost, predstaviti svoje ideje potencijalnim investitorima i natjecati se za bogate novčane nagrade, namijenjene daljnjem razvoju njihovih ideja. S druge strane, rješavanje problema koje je unaprijed zadao partner natjecanja omogućava studentima da pokažu kako se snalaze u realnom poslovnom okruženju te se na taj način izravno povežu s najatraktivnijim predstavnicima ICT industrije – svojim budućim poslodavcima koji odabiru i nagrađuju najbolja rješenja.

App Start Contest priznaje se kao izborni kolegij Izrada web-projekta na Fakultetu elektrotehnike i računarstva, te svi natjecatelji mogu ostvariti pravo na 4 ECTS  boda pohađanjem predavanja i uspješnim dovršavanjem projekta.

Sve novosti možete pratiti na facebook stranici AppStartContesta.

Provjeri ovo!

AKADEMSKI SKANDAL Profesor iz Čitluka tužit će ministricu obrazovanja RH

Kako sada stvari stoje čitlučki profesor Ivo Pejdo tužit će Blaženku Divjak, odnosno Ministarstvo znanosti i obrazovanja …