Otiđi na stručnu praksu preko AIESEC-a

201310151618-9737-

Želiš steći praktično iskustvo na području poslovne ekonomije, informacijskih tehnologija ili filozofskih smjerova? Raditi u internacionalnom okruženju u jednoj od 124 zemlje svijeta? Imati zavidnu stavku u životopisu koja može biti presudna za tvoje zaposlenje u budućnosti? Razviti svoje profesionalne vještine?

Ovo je tvoja prilika!

Međunarodna stručna praksa jedna je od mogućnosti koju ti pruža najveća svjetska studentska organizacija AIESEC. Namijenjena je svim studentima, apsolventima te onima koji su stekli zadnju diplomu u posljednje dvije godine na području:

• Poslovne ekonomije

• Informacijske tehnologije

• Učiteljskih zanimanja/jezika

Odlazak na međunarodnu stručnu praksu ti pruža mogućnost da dodatno unaprijediš svoje vještine na području za koje se obrazuješ, iskustvo rada u internacionalnom okruženju te rada u profesionalnom okružju i najvažnije od svega, daje stavku koja u tvom životopisu može biti presudna za buduće zaposlenje.

Stručne prakse Business obuhvaćaju prakse u inozemnim start-upovima, malim i srednjim poduzećima na području prodaje, marketinga i menadžmenta. Namijenjene su studentima i nedavno diplomiranima s akademskom ili profesionalnom pozadinom iz poslovne ekonomije i ekonomije.

Stručne prakse IT namijenjene su studentima računarstva, elektrotehnike te svim ostalim studentima koji posjeduju odgovarajuće vještine i iskustvo rada u IT-u.

Na području IT-a postoje 4 vrste praksi:

• Web development

• Software development

• Mobile application

• Telecommunication

Stručne prakse na području Edukacija namijenjene su studentima ili diplomantima s jezičnih smjerova, te nastavničkih i ostalih društvenih smjerova s certificiranim poznavanjem jezika za čija se predavanja prijavljuju (engleski,njemački. španjolski i drugi) koji žele steći profesionalno iskustvo u osnovnim, srednjim školama, fakultetima ili školama stranih jezika.

Više o AIESEC-ovim stručnim praksama te primjere praksi možeš pronaći na web stranici strucneprakse.net ili na Facebook stranici Međunarodne stručne prakse.

Provjeri ovo!

AKADEMSKI SKANDAL Profesor iz Čitluka tužit će ministricu obrazovanja RH

Kako sada stvari stoje čitlučki profesor Ivo Pejdo tužit će Blaženku Divjak, odnosno Ministarstvo znanosti i obrazovanja …