Osvoji dvije ulaznice: Vodimo vas na TEDx događaj!

 tedesava

Mnogi od vas već znaju što je TED i što njihova predavanja predstavljaju u svijetu. Nove ideje, izumi, razmišljanja i savjeti sastavni su dio ovih predavanja. U suradnji s TEDxMaksimir, esava.info vas vodi na TED Women event, koji će se u subotu 07.12.2013. godine od 16:00 održati u Kulturnom centru Travno.

Najsretnijeg od vas nagradit ćemo s dvije ulaznice (vrijednost 300 kuna). Sve što trebate učiniti jest da na mail kontakt@esava.info pošaljete prijedlog idućeg predavača s kratkim obrazloženjem. Najbolji prijedlog ćemo u petak popodne nagraditi s dvije ulaznice. Više o eventu pročitajte u nastavku!

07. prosinca 2013. godine, u sklopu TEDWomen 2013. više od 150 TEDx događaja u cijelom svijetu dijelit će svoj sadržaj putem livestream-a i predstaviti lokalne govornike, okupljene oko teme „IZUMLJENO OVDJE“. Rezultat: uistinu globalni skup, od San Franciska, preko Sao Paula do Seoula – festival izumitelja i dizajnera, kreatora ideja i realizatora istih, ljudi koji rješavaju probleme lokalne zajednice, lidera na svjetskoj razini.

Ovogodišnji program predstavlja podjednako kreativne ideje. Žene često zovemo pokretačima promjena, aktivnom snagom koja kristalizira promjene u svim društvima svijeta. Bilo da se radi o rješenjima koja se odnose na najmanje lokalne zajednice, ili globalnih pokreta – snaga ženske inovativnosti vidljiva je u svakoj regiji i u svakom području aktivnosti. Svoje ulaznice možete nabaviti ovdje!

TEDWomen 2013. godine predstavlja:
– Nadahnjujući odabir govornika i gostiju
– Žene i muškarce koji žive i promišljaju inovacije
– Mnoštvo prilika za druženje u poticajnim pauzama
– Globalnu vidljivost putem više od stotinu povezanih TEDx događaja.

Tako ove godine TEDxMaksimirWomen okuplja govornike:
1. Ana Rimac, dizajnerica Kaplje
2. Gordan Masnjak, Renesansa industrijske konoplje
3. Jadranka Boban Pejić, Bio&Bio
4. Jelena Ribić, Chu Prichu
5. Kristina Ercegović, Cro Business Cafe
6. Marko Lušić, Kuhari.com
7. Marko Matenda, Visiobike
8. Sandra Mihelčić Business, Media Group
9. Sanja Opačak, Paprenjak
10. Silvija Šesto, književnica za djecu
11. Tamara Novaković, Bite My Cake
12. Vitomira Lončar, Mala Scena

uz glazbene goste:
1. Katarina Mala
2. Sementa Rajhard
3. Tom & The Twisters

www.esava.info

 

Provjeri ovo!

AKADEMSKI SKANDAL Profesor iz Čitluka tužit će ministricu obrazovanja RH

Kako sada stvari stoje čitlučki profesor Ivo Pejdo tužit će Blaženku Divjak, odnosno Ministarstvo znanosti i obrazovanja …