Održana 2. Noć palačinki!

sponzoriranicover

U četvrtak je pod motom ‘Maži i trpaj!’ održana 2. Noć palačinki. Kao i prethodne akademske godine, cilj je bio okupljanje, druženje i upoznavanje s novim ljudim iz doma, ali i onima sa strane. Simpatični su bili prizori s vanjskih strana gdje su uz sve kuhinjske prozore bili nabijeni ljudi, dok se ulaskom u paviljone već na samom početku mogao osjetiti ugodan miris palačinki.

 11

Ovaj događaj još jednom je pokazao kako ovaj dom ima dušu. Ponosni smo na sve vas koji ste sinoć pekli, jeli, družili se, upoznavali druge ljude i živjeli studentski život. Slike koje ste nam poslali su zaista odlične! Mnogo kreativnosti, ludosti i veselja na jednom mjestu – bolje ne može! Zahvaljujemo i našem sponzoru Podravci koja je omogućila poklon pakete za najbolje fotke! Lajkajte najbolje slike, jer će tri najbolje do nedjelje u ponoć osvojiti poklon pakete! Ovdje vam donosimo samo djelić atmosfere, a sve slike možete pogledati i ocijeniti ovdje!

22           1463925_565300306869601_2064370876_n

33

www.esava.info

Provjeri ovo!

AKADEMSKI SKANDAL Profesor iz Čitluka tužit će ministricu obrazovanja RH

Kako sada stvari stoje čitlučki profesor Ivo Pejdo tužit će Blaženku Divjak, odnosno Ministarstvo znanosti i obrazovanja …