Održan novi sastanak s upravom prehrane S.D. Stjepan Radić

menza2Predstavnici Studentskog odbora SD „Stjepan Radić“ su u cetvrtak imali ponovni sastanak s voditeljicom prehrane, gđom Jasnom Tomašić u svrhu poboljšanja kvalitete i razine usluge u restoranima SC-a na Savi.


Na sastanku su postignuti sljedeći zakljucci: nužno je potrebno poboljšati komunikaciju studenata sa zaposlenicima i voditeljima restorana kako bi voditelji restorana stekli uvid u kvalitetu pripremljene hrane i o zadovoljstvu krajnih korisnika razinom usluge. U tu svrhu, voditelji restorana, poslovođe, i ostali zaposlenici SC-a obilaziti će stolove po restoranima i „intervjuirati“ ljude o zadovoljstvu hranom i razinom usluge. Također, dogovoreno je kako će sve „tete“ u menzi dobiti velike kartice s jasno naznacenim imenima kako bi se studenti mogli požaliti na eventualnu neljubaznost ili lošu uslugu, kao i pohvaliti najbolju „tetu“ u menzi! Na ovaj nacin svi studenti imati će priliku iskazati svoje zadovoljstvo ili nezadovoljstvo direktno ljudima koji su zasluženi za ono što je servirano u restoranima kako bi se postiglo obostrano zadovoljstvo i kako bi se unaprijedilo trenutno stanje! Uz ove pozitivne pomake, dogovoreno je da će se na sljedećim sastancima S.O. na kojima se ocekuju upravitelj smještaja, g. Lešković i ravnatelj SC-a, g. Niko Vidović razgovarati i o otvaranju nove menze ili proširenju postojećih kapaciteta te o unapređenju sustava naplate s ciljem većeg protoka i ubrzanja linija. S našim dragim urednicima portala esava.info dogovoreno je kako će i oni omogućiti opcije pritužbi i komunikacije s „Prehranom“ kako bi se i na taj nacin studenti mogli oglasiti. Za sada toliko. Nadajmo se da će se kvaliteta hrane i zadovoljstvo uslugom uskoro podići na razinu kojom će svi biti zadovoljni!

Studentski odbor S.D. Stjepan Radić 

Provjeri ovo!

AKADEMSKI SKANDAL Profesor iz Čitluka tužit će ministricu obrazovanja RH

Kako sada stvari stoje čitlučki profesor Ivo Pejdo tužit će Blaženku Divjak, odnosno Ministarstvo znanosti i obrazovanja …