Odigrane prve utakmice Regionalne studentske košarkaške lige

coverrsl

Radost loptanja pod obručima – konačno i na regionalnoj sveučilišnoj razini! Danas je u Novom Sadu utakmicama prvog kola otvorena Regionalna studentska košarkaška liga u kojoj sudjeluje šest sveučilišta iz regije i to: Univerziteti iz Beograda i Novog Sada (Srbija), Univerzitet Crna Gora, Sveučilište u Mostaru (BiH) te Sveučilište Rijeka i Split (Hrvatska).

mostarnovisad

U novosadskoj dvorani Spensa jutros su odigrane prve dvije utakmice i postignuti su ovi rezultati:

11:00 Univerzitet Novi Sad Sveučilište Mostar  89:76
13:00 Univerzitet Beograd  Univerzitet Crna Gora  65:53

Za domaćina iz Novog Sada su nastupili igrači koji nastupaju u Prvoj ligi Srbije te su mostarski studenti pružili dobar otpor iskusnijem sastavu Univerziteta Novi Sad.

Za konačan ishod utakmice ključnim se pokazala druga četvrtina u kojoj je momčad Univerziteta Novi Sad stekla prednost od 18 poena. Mostarci su četiri minute prije kraja utakmice stigli do osam poena zaostatka no za korak nije bilo snage i koncentracije.

podgoricabeograd

U drugom susretu su beogradski studenti s 12 poena razllike svladali kolege iz Podgorice. Inače, beogradski studenti slove kao glavni favoriti cijelog turnira no to će morati opravdati u narednim utakmicama. Momčadi Splita i Rijeke odigrat će međusobno tzv. ”mini-kolo”.

Turnir se nastavlja i sutra sa susretima:

12:00 Univerzitet BeogradSveučilište Mostar
14:00 Univerzitet Novi Sad Univerzitet Crna Gora

Provjeri ovo!

AKADEMSKI SKANDAL Profesor iz Čitluka tužit će ministricu obrazovanja RH

Kako sada stvari stoje čitlučki profesor Ivo Pejdo tužit će Blaženku Divjak, odnosno Ministarstvo znanosti i obrazovanja …