Obavijest o liječničkim pregledima za smještaj u studentske domove

depositphotos_7652438-A-cartoon-dog-doctor-or-vet-with-stethoscope

Studenti viših godina koji su ostvarili pravo na smještaj u studentski dom u ak. god. 2013./2014. liječnički pregled mogu obaviti u nadležnim ambulantama školske i sveučilišne medicine prema priloženom popisu (PDF).

Molimo studente da se telefonski naruče na pregled.

Brucoši obavljaju pregled kod nadležnog školskog liječnika srednje škole koju su završili.

Pregled za smještaj u studentski dom provodi se u svrhu utvrđivanja zdravstvenih rizika za boravak u kolektivu. Sastoji se od anamneze i ciljanog pregleda te po potrebi dodatnih pretraga čiju indikaciju utvrđuje liječnik.

Zamolbe za smještaj u jednokrevetne sobe zbog zdravstvenih razloga studenti (oni koji su ostvarili pravo na smještaj u studentskom domu) mogu predati nadležnim liječnicima fakulteta do 06. rujna 2013. godine. U zamolbi je potrebno navesti: ime i prezime, godinu rođenja, adresu, fakultet i kontakt broj telefona.
Obavezno priložiti preslike relevantne medicinske dokumentacije.
Komisija za utvrđivanje prava na smještaj u jednokrevetne sobe rezultate će objaviti do 25. rujna 2013. godine na stranicama SC-a i Zavoda za javno zdravstvo „Dr. Andrija Štampar”.

Provjeri ovo!

AKADEMSKI SKANDAL Profesor iz Čitluka tužit će ministricu obrazovanja RH

Kako sada stvari stoje čitlučki profesor Ivo Pejdo tužit će Blaženku Divjak, odnosno Ministarstvo znanosti i obrazovanja …