Obavijest iz ZET-a

Kako bi u nadolazećoj školskoj, odnosno akademskoj godini đaci i studenti mogli kupovati mjesecni ili godišnji pretplatni kupon po cijeni od 83 kune i koristiti đacku, odnosno studentsku iskaznicu ZET-a, trebaju produljiti status đaka, odnosno studenta – ovjerom zahtjeva u ustanovi u kojoj se obrazuju.

Obrazac zahtjeva dostupan je na svim prodajnim mjestima ZET-a i na našoj stranici, u izborniku desno, a popunjeni i ovjereni zaprimaju na svim prodajnim mjestima ZET-a.

Đacima i studentima, koji su temeljem Odluke o socijalnoj skrbi ostvarili pravo na besplatan prijevoz u školskoj godini 2010./2011. koja završava, pravo istjece 30. rujna (đacima), odnosno 31. listopada (studentima).

Kako bi besplatan prijevoz ostvarili i u sljedećoj školskoj, odnosno akademskoj godini 2011./2012. koja zapocinje, trebaju svoje pravo ponovno regulirati u podrucnim uredima Gradske uprave. Nakon što im besplatan prijevoz bude odobren, svoj status uz Zahtjev ZET-a mogu produljiti na prodajnim mjestima ZET-a.


izvor: zet.hr

Provjeri ovo!

AKADEMSKI SKANDAL Profesor iz Čitluka tužit će ministricu obrazovanja RH

Kako sada stvari stoje čitlučki profesor Ivo Pejdo tužit će Blaženku Divjak, odnosno Ministarstvo znanosti i obrazovanja …