Novo vodstvo Zavičajnog kluba hercegovačkih studenata

U ponedjeljak 28.veljace, 2011. god. u kinu „Forum“ u sklopu SD Stjepan Radić u 20:00 h održana je 9. po redu Izborna skupština Zavicajnog kluba hercegovackih studenata u Zagrebu. Skupštinu je otvorila predsjednica Izbornog povjerenstva Doris Boras te prisutne upoznala s dnevnim redom Skupštine i Statutom. Uz nju clanovi povjerenstva bili su: Tomislav Čutura i Filip Križić, te zapisnicarka Marija Lovrić.

Nakon što je usvojen dnevni red, slijedilo je razrješenje dotadašnjeg Predsjedništva ZKHS-a. Zatim se prisutnima obratio sad već bivši predsjednik Ivan Mihalj koji je iznio detaljan popis klupskih aktivnosti te financijsko izvješće u protekle dvije godine koliko je trajao njegov mandat. Predsjednik se zahvalio svim clanovima na podršci i izrazio veliku radost što je bio dugogodišnji clan, a i predsjednik jedne ovakve udruge. Pozvao je sve clanove da nastave tradiciju koju klub ima u svojoj 15-godišnjoj povijesti te da budu još bolji i aktivniji nego bivše Predsjedništvo. 

Slijedilo je predstavljanje kandidata za Predsjedništvo te glasovanje. U Predsjedništvu ZKHS – a izabrani su:

Ante Boras, Ljubuški Kandidati Zvonimir Barać, Čitluk – Međugorje
Ante Crnjac, Široki Brijeg
Ante Čutura, Posušje
Mate Kovac, Posušje
Josipa Naletilić, Široki Brijeg
Lovro Madunović, Ljubuški
Ante Miloš, Grude
Gabriela Mitar, Posušje
Mario Pandžić, Grude
Josip Šimunović, Grude
Darko Vucić, Čitluk
Danijela Zeljko, Široki Brijeg.

Nakon objave rezultata novoizabrano Predsjedništvo je imalo svoj prvi sastanak na kojem je izabrano novo vodstvo: Novi predsjednik ZKHS-a je Mate Kovac, za potpredsjednika je izabran Ante Boras, a nova tajnica Kluba je Gabriela Mitar. Sastanci Predsjedništva ZKHS-a su svakog ponedjeljka u 20:00 h , pa ovim putem pozivamo sve zainteresirane da nam se pridruže kako bi nas obogatili novim idejama i projektima koje će služiti za boljitak našeg kraja i samih studenata.

zkhs.hr 

Provjeri ovo!

AKADEMSKI SKANDAL Profesor iz Čitluka tužit će ministricu obrazovanja RH

Kako sada stvari stoje čitlučki profesor Ivo Pejdo tužit će Blaženku Divjak, odnosno Ministarstvo znanosti i obrazovanja …