Nova strategija u ZET-u: Nagradnom igrom protiv švercanja

Gift_Giving_Tips

Ono što ZET-u ne mogu osigurati ‘povoljne’ cijene karata, ukinuta usluga kupnje karata javnog prijevoza putem SMS-a te u konačnici i kontrolori, možda može nagradna igra.

S početkom od ovog ponedjeljka pa sve do kraja studenoga, traje nagradna igra ZET-a za učenike i redovne studente, koji se odluče na kupnju godišnje pretplatničke karte.

Kupnjom iste, učenici i studenti automatski sudjeluju u navedenoj nagradnoj igri, a sve što trebaju napraviti jest koristiti je prilikom vožnje u javnom gradskom prijevozu. ‘Svaka ispravna registracija na uređaju za registraciju i poništavanje karata bit će automatski evidentiran a te zabilježena kao jedan ulazak u nagradnu igru’, ističu na stranicama ZET-a.

Glavne nagrade te igre su prijenosno računalo te četiri tablet uređaja. Od ostalih nagrada, tu je još 12 Samsungovih mobitela te 20 knjiga. Izvlačenje dobitnika održat će se svakih 7 dana, uz pomoć računala.

U ZET-u ističu kako se učenici i redovni studenti odabirom godišnje pretplatničke karte mogu voziti neograničeno za samo 3,30 kuna dnevno.

IZVLAČENJE NAGRADA I PRAVILA
U Nagradnoj igri mogu se osvojiti tjedne i mjesečne nagrade te glavna nagrada.
Svakih 7 dana izvlače se dobitnici tjednih nagrada, slučajnim odabirom pomoću računala između svih evidentiranih registracija u prethodnom tjednu. U tjednim izvlačenjima ukupno se dodjeljuju 32 nagrade, odnosno 12 mobitela Samsung E2121B i 20 knjiga AGM-a.

U mjesečnim izvlačenjima ukupno se dodjeljuju 4 tablet računala VIVAX tablet TPC-7151. Jedna mjesečna nagrada za rujan bit će izvučena između svih evidentiranih registracija s učeničkim godišnjim pretplatnim kartama. Za listopad će biti izvučene dvije mjesečne nagrade – jedna između svih evidentiranih registracija s učeničkim godišnjim pretplatnim kartama, a druga između svih evidentiranih registracija sa studentskim godišnjim pretplatnim kartama. Za studeni će biti izvučena jedna mjesečna nagrada između svih evidentiranih registracija sa studentskim godišnjim pretplatnim kartama.

Glavnu nagradu – HP prijenosno računalo Pavilion g6 osvaja korisnik učeničke ili studentske godišnje pretplatne karte kojeg odabere računalo između svih evidentiranih registracija u razdoblju od 09.09. do 30.11.2013.
U istom tramvaju i autobusu možete se samo jedanput registrirati sa svojom godišnjom pretplatnom kartom tijekom jedne vožnje.
Zato ne propustite registrirati se prilikom SVAKOG ulaska u tramvaj i autobus, jer svakom registracijom povećavate šanse za osvajanje nagrada!

Provjeri ovo!

AKADEMSKI SKANDAL Profesor iz Čitluka tužit će ministricu obrazovanja RH

Kako sada stvari stoje čitlučki profesor Ivo Pejdo tužit će Blaženku Divjak, odnosno Ministarstvo znanosti i obrazovanja …