Natječaj za stipendije Sveučilišta u Zagrebu za ak. god. 2013./2014.

stipendije-ucenje-600x340

Sveučilište u Zagrebu objavljuje Natječaj za dodjelu stipendija iz Fonda za stipendiranje darovitih studenata u 2013./2014. akademskoj godini i Natječaj za dodjelu stipendija iz javnih proračunskih sredstava. Ovo je svojevrsni nastavak na Natječaj MZOŠ-a gdje je izostala tzv. Kategorija A koja je prebačena na Sveučilište.

N A T J E Č A J  za dodjelu stipendija iz javnih proračunskih sredstava redovitim studentima preddiplomskih, integriranih preddiplomskih i diplomskih, diplomskih sveučilišnih te preddiplomskih stručnih i specijalističkih diplomskih stručnih studija Sveučilišta u Zagrebu za ak. god. 2013./2014.

N A T J E Č A J  za dodjelu stipendija iz Fonda za stipendiranje darovitih studenata u 2013./2014. akademskoj godini redovitim studentima preddiplomskih, integriranih preddiplomskih i diplomskih, diplomskih sveučilišnih te preddiplomskih stručnih i specijalističkih diplomskih stručnih studija Sveučilišta u Zagrebu

Studenti su obvezni prijavu na natječaj (zajedno s traženim dokumentima) obaviti online. Aplikacija za online prijavu nalazi se na adresi: http://www.unizg.hr/stipendije/, a bit će dostupna od 29. siječnja 2014. 

Provjeri ovo!

AKADEMSKI SKANDAL Profesor iz Čitluka tužit će ministricu obrazovanja RH

Kako sada stvari stoje čitlučki profesor Ivo Pejdo tužit će Blaženku Divjak, odnosno Ministarstvo znanosti i obrazovanja …