Na prvom danu Zagrebačke studentske futsal lige odigrano šest utakmica

zsfl

24 ekipe će se u ovom semestru boriti za najbolju studentsku momčad u okviru Zagrebačke studentske futsal lige. Liga je pokrenuta nakon uspješne organizacije 7. Studentskog futsal turnira i održavat će se u Nogometnom centru Šalata na Velesajmu.

Prvu utakmicu ove sezone su odigrali Klub Šibenčana i ZG Media koji su se rastali s miroljubljivih 1:1. Mogli smo uživati u odličnim utakmicama na otvaranju lige, a najuzbudljivije je bilo između Ratnika i CB De-Ma Utrina, gdje je završilo 2:2.

U toj ljepotici su vodstvo od 2:0 imali dečki iz Utrina, ali sve boljom igrom u nastavku Ratnici golovima Peškira i Perkovića dolaze do 2:2. Moramo spomenuti i izvrsnog golmana Utrina, koji je u mnogim situacijima odličnim reakcijama spašavao svoju ekipu.

Ovaj vikend nisu odigrane sve utakmice zbog ispitne pauze, ali će se one nadoknaditi u narednom tjednu, točnije slijedeći vikend kada liga nastavlja s natjecanjem.

Ostali rezultati prvog kola su:

Klub Šibenčana 1:1 ZG Media (Špadina/Stipić)

Wanna be futsal ekipa 3:0 Trešnjevka (Kuninec x3)

Poslijednji romantičari 5:2 IB Oprema (Brkljačić x2, Bojčić, Pavelić, Čondić/ Belanović, Antunović)

Ratnici 2-2 CB De-Ma Utrina (Peškir, Perković/ Lipovac, Kljajić)

Ekonometrija 0:3 ZŠEM (b.b)

MNK Megaton 0:1 Selecao (Dugandžić)

Napominjemo kako će se u okviru otvaranja lige, ovaj petak održati i veliki Studentski party pod pokroviteljstvom velikog broja zavičajnih studentskih udruga. Najbolja zabava na rasporedu je ovog petka uz DJ-a, tamburaše i cijene pića po 12 kuna. Mjesto radnje: Kafić Nogometnog centra Šalata na Velesajmu (zapadni ulaz u prvi paviljon).

Provjeri ovo!

AKADEMSKI SKANDAL Profesor iz Čitluka tužit će ministricu obrazovanja RH

Kako sada stvari stoje čitlučki profesor Ivo Pejdo tužit će Blaženku Divjak, odnosno Ministarstvo znanosti i obrazovanja …