MojPosao i EduCentar traže studenta u odjelu marketinga

suradnjaesava

Studentski portal esava.info je dogovorio suradnju s najvećim hrvatskim portalom za ponudu poslova –MojPosao.net koji je među 15 najposjećenijih web stranica u zemlji, s više od 700.000 posjetitelja svakog mjeseca. Već danas, kao prvi oblik naše zajedničke suradnje, prenosimo oglas za studentski posao:

Redovan si student viših godina ili apsolvent fakulteta društveno – humanističkog usmjerenja? Imaš studentska prava još minimalno godinu dana i možeš raditi puno radno vrijeme? Komunikativna si osoba kojoj je usmeno i pismeno izražavanje jedna od jačih strana?

Izvrsno, jer na portalima MojPosao i EduCentar traže upravo tebe! Pridruži se mladom timu u odjelu marketinga na radnom mjestu Djelatnik u korisničkoj podršci i administraciji.

Tvoja glavna zaduženja bit će komunikacija s korisnicima portala, pomoć u administriranju društvenih mreža, kreiranje sadržaja i još mnogo toga. Prije svega, izazovno, zanimljivo i dinamično radno mjesto.

Sve detalje možeš pročitati u oglasu, a prijavu poslati do 11. svibnja 2015.

Provjeri ovo!

AKADEMSKI SKANDAL Profesor iz Čitluka tužit će ministricu obrazovanja RH

Kako sada stvari stoje čitlučki profesor Ivo Pejdo tužit će Blaženku Divjak, odnosno Ministarstvo znanosti i obrazovanja …